Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent del Raspeig obri la Setmana Europea de la Formació Professional
La regidora d’Educació, Begoña Monllor, ha participat en l’acte d’obertura de la Setmana Europea de la Formació Professional, que s’ha celebrat en l’Institut Canastell de Sant Vicent del Raspeig. Un centre, en paraules de Begoña Monllor, referent en la província. “Prova d’açò és que és la seu d’aquesta trobada que promou la Comissió Europea”. L’edil d’Educació ha ressaltat que “per a oferir una formació professional de qualitat és necessària la col·laboració entre els centres educatius, l’empresa privada i les institucions”.

Begoña Monllor ha destacat la presentació que van realitzar dos alumnes del Canastell, Guillermo Rull i Pablo Montesinos, que van donar a conèixer la seua experiència com a guanyadors de diferents “skills” (certàmens educatius de diverses especialitats de formació professional). Igualment, va felicitar als estudiants de l’Institut Canastell dels Cicles Formatius de Cuina i Restauració, dels nivells 1 i 2, que van vèncer en l’IV Concurs Dolça Xixona 2016 amb diverses postres.

Aquesta jornada ha comptat amb la participació d’altres instituts de la Comunitat Valenciana com són el Cotes Baixes, d’Alcoi; de la Marxadella, de Torrent (València); del Tirant Lo Blanc, de Gandia (València), i del director del Centre Integrat de Manteniment de Langreo (Astúries).


Comparteix

Icona de pantalla completa