Diari La Veu del País Valencià
Es lliuren els premis dels concursos a Sant Vicent
L’alcalde i la regidor de Comerç lliuren els premis d’Aparadorisme, Ambientació nadalenca en hostaleria i Carrers adornats.
L’alcalde Jesús Villar i la regidor de Comerç, Asunción París, han visitat aquest matí tots els establiments premiats en el concurs d’Escaparatismo nadalenc, Ambientació nadalenca en establiments hosteleros i Calles engalanades. Jesús Villar ha felicitat als guanyadors i ha agraït la participació als comerciants de Sant Vicent.
En la modalitat d’Escaparatismo nadalenc, el primer premi ha sigut para Regala’t, una tenda situada en el centre comercial de Sol i Luz, la decoració del qual està feta íntegrament de punt de ganxo i patchword. El segon premi és per a l’aparador de la tenda de roba infantil La meua Lluna, situada en l’avinguda de la Llibertat. En aquesta ocasió, per decisió del jurat, hi ha dos tercers premis. Un ha correspost al centre veterinari Eusgar, situat en el carrer L’Horta, que el passat any es va alçar amb el primer premi. L’altre tercer premi és per a Premsa Ferrándiz, del carrer Torregrosa.

En la categoria de decoració en Establiments Hosteleros, el primer premi és per a Pura Tapa, en el carrer Cervantes. El segon per a Cafè Mosaic, situat en la carretera d’Agost. A la calle Doctor Fleming li ha correspost el premi a la millor Calle engalanada. El premi especial de Facebook és per a Dolços i Globus, en el carrer avingut de l’Almàssera, que ha guanyat una campanya publicitària gratuïta patrocinada per l’empresa Cyma.

En cadascuna de les modalitats, el primer premi està dotat amb 500 euros, el segon amb 300 i el tercer amb 200 euros. Per al Carrer engalanat, hi ha un únic premi de 500 euros. Asunción París ha explicat que aquest és el primer any en què s’ha ampliat el concurs a la categoria d’establiments hosteleros i als carrers decorats. “Volíem promoure la participació de tot el sector”, va assenyalar l’edil, que va indicar que la dotació econòmica ha passat de mil euros a 2.500 euros.

L’edil ha manifestat que aquest concurs s’emmarca en la campanya nadalenca dissenyada per a potenciar les compres a Sant Vicent. En aquest sentit, el lema publicitari d’enguany és Enguany torna a comprar a casa per Nadal. A més, aquestes festes l’Ajuntament de Sant Vicent ha ampliat la il·luminació especial als carrers Major, Domínguez Margarit, Villafranqueza, Parc Sant Vicent i Pi i Margall. A totes elles cal afegir les que tradicionalment s’il·luminen en dates nadalenques com a Doctor Fleming, Ampla de Castelar, Alacant i l’avinguda de la Llibertat.

Comparteix

Icona de pantalla completa