Diari La Veu del País Valencià
Nova edició del Last Day Zombie a Sant Vicent del Raspeig
Sant Vicent celebrarà per segon any consecutiu el Last Day Zombie que la Regidoria de Joventut ha programat per a dissabte 28 de gener. “És una activitat d’oci alternatiu que, a més, té un impacte molt positiu sobre l’economia de Sant Vicent”, ha explicat l’edil responsable de l’àrea, Javier Martínez, que ha precisat que no té cost econòmic per a les arques municipals.

Javier Martínez ha ressaltat que el Last Day Zombie suposa una gran oportunitat per a promocionar Sant Vicent. “La ciutat es converteix en un gran tauler de joc en el qual els participants es mouen durant hores per a aconseguir la victòria”. Es desenvoluparà pels carrers de Sant Vicent entre les 23 hores del dissabte 28 de gener i les 7 del matí de l’endemà.

La pàgina web per a la inscripció és www.lastdayzombie.com. El preu varia en funció del rol, supervivent o zombie, amb el qual el jugador vulga participar. Els menors de 14 anys hauran d’anar sempre acompanyats d’una persona major de 18 anys. Els que tinguen més de 14 anys podran participar sols, sempre que presenten una autorització dels seus pares o tutors.

El regidor de Joventut ha destacat que l’any passat es van inscriure un miler de persones que van consumir en els bars i cafeteries que van trobar al seu pas abans i durant el temps de competició. “Els propietaris dels establiments van quedar contents i la Regidoria també davant la nombrosa participació”, ha indicat.

Last Day Zombie és un esdeveniment que pertany al gènere “real game”. És d’acció, en el qual els concursants es divideixen en dos bàndols: el dels supervivents i el dels zombies.

Comparteix

Icona de pantalla completa