Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent rebrà el nou any amb música fins a les 4.30 de la matinada
La plaça d’Espanya és l’epicentre de la celebració que ha organitzat l’Ajuntament de Sant Vicent per a acomiadar 2016 i rebre el nou any. La regidora de Festes, Asunción París, assenyala que, des de les 23 hores i fins a les 4.30 de la matinada, hi haurà una festa en la plaça, que estarà animada amb la música d’una discomòbil. L’Ajuntament repartirà 1.000 cotillons entre els assistents.

Sant Vicent rebrà el nou any en la plaça d’Espanya amb música fins a les 4.30 de la matinada

L’alcalde Jesús Villar, acompanyat de diversos membres de la Corporació municipal, celebrarà l’arribada de l’any 2017 amb tots els veïns que decidisquen menjar els raïms al son de les campanades de l’església parroquial de Sant Vicent Ferrer. També estaran presents representants de la Comissió Municipal de Festes.

Pròxims actes nadalencs

Després de la festa de Nit de cap d’any, els actes organitzats seguiran el dimecres 4 de gener amb la visita del Carter Real a Sant Vicent. Arribarà a la plaça d’Espanya a les 18 hores. Seguidament recorrerà els carrers Major i Pintor Picasso fins a la plaça de la Comunitat Valenciana. Com a novetat, enguany arreplegarà les cartes dels xiquets en el rebedor de l’Ajuntament.

El dijous dia 5, a les 18 hores, els Reis Mags arribaran al carrer Calp, a l’altura del Patronat d’Esports. La cavalcada començarà a les 19 hores i recorrerà el carrer Dr. Fleming, la plaça de Santa Faç i l’avinguda de la Llibertat fins a la plaça d’Espanya. Ses Majestats d’Orient arribaran en carrossa fins a la plaça d’Espanya, on a continuació es realitzarà l’adoració en el Pessebre vivent i el lliurament de joguets.

Enguany, el Rei Gaspar serà Rafael Mira; el Rei Melchor, Eloi Fernández; i el Rei Baltasar, José Sainz. La figura del Carter Real l’encarnarà Víctor López. Respecte dels Patges dels Reis Mags, del Rei Gaspar serà Alba Mira i José Antonio Lucas; del Rei Melchor, José Ramón Sánchez, i del Rei Baltasar, Patricia Peinado.


Comparteix

Icona de pantalla completa