Diari La Veu del País Valencià
Sant Vicent es posiciona en el clúster de turisme esportiu de la Costa Blanca
L’alcalde, Jesús Villar, va defensar la marca Sant Vicent i les bondats del municipi en l’I Congrés Internacional de Turisme Esportiu Costa Blanca 2017, que avui es clausura en l’ADDA. L’auge del turisme esportiu i el seu impacte en l’economia, associat a una imatge positiva del municipi organitzador d’esdeveniments esportius, és unacosa que no ha passat desapercebuda a empreses i institucions públiques. Prova d’açò és l’organització del II Congrés Internacional de Turisme Esportiu Summit Costa Blanca 2017 que des de dilluns passat, 9 de gener, i fins al dimecres 11, s’ha celebrat en l’ADDA, per a analitzar les fortaleses d’aquest emergent sector i compartir experiències d’èxit que generen noves idees que potencien el sector del turisme esportiu en la Costa Blanca.

Sant Vicent del Raspeig ha sigut un dels municipis representats en el Congrés, de la mà de l’alcalde, Jesús Villar, que va participar en la taula de debat sobre la creació d’un clúster esportiu Costa Blanca, defensant la marca Sant Vicent Creu en Tu i les bondats del municipi quant a instal·lacions esportives i serveis.

“Sempre ho hem tingut clar, l’esport en un generador de riquesa per al municipi, és una demanda ciutadana i representa els valors d’esforç, superació i companyonia que pretenem associar a la nostra marca”, va explicar Villar en la seua ponència.

Sant Vicent del Raspeig compta amb 35 clubs i entitats esportives, ha duplicat els esdeveniments esportius en aquesta legislatura pel que fa a la legislatura anterior, ha batut rècords de participació en proves ja consolidades i atrau a diferents països per a lligues i entrenaments, tant en instal·lacions pròpies com en les de la Universitat d’Alacant, a més d’oferir uns serveis de qualitat, un excel·lent clima i bones comunicacions.

“Som un municipi innovador. Tenim imatge corporativa pròpia, la marca “Sant Vicent Creu en Tu” és un pas més per a consolidar a Sant Vicent com a lloc escollit per esportistes i organitzadors esportius”, va declarar Villar, “però l’estratègia per a crear un clúster esportiu ha de ser intersectorial i a multi-escala, cooperant a nivell provincial i no rivalitzant”

Comparteix

Icona de pantalla completa