Diari La Veu del País Valencià
Reclamen informació sobre les 500 places que anuncia Educació per al Pla Èxit II
RedactaVeu / València.

El sindicat CSI-F reclama a Conselleria d’Educació informació sobre les característiques i la jornada laboral dels 500 llocs que ha anunciat per al Pla Èxit II de reforç escolar. La central sindical insisteix que siguen amb contractes a jornada completa o amb suficient atractiu perquè puguen optar-hi els docents en borses d’interins.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) explica que Educació ha anticipat la creació de 500 llocs laborals, a partir de febrer, per al programa d’atenció extraordinària i reforç denominat Pla Èxit II. No obstant açò, no ha especificat ni quin règim de jornada tindran ni en quin horari impartiran les classes de reforç. Per aqueix motiu el sindicat vol que es precise com més prompte millor els detalls.

CSI-F sol·licita que aqueixes places siguen cobertes amb contractes a temps complet. De no aplicar-se aqueix sistema demana que en cap cas resulten inferiors a les reduccions de jornada ofertes per a professionals de les borses d’interins, de manera que tinguen el suficient atractiu per a optar-hi.

Comparteix

Icona de pantalla completa