Diari La Veu del País Valencià
PSPV: “L’única prioritat de Fabra és salvar la seua imatge i seguir amagant-se”
RedactaVeu / València

La presidenta del grup parlamentari socialista en Les Corts, Ana Barceló, ha denunciat hui que “l’única prioritat del president de la Generalitat Alberto Fabra és salvar la seua imatge i seguir amagant-se per a no donar la cara davant els milers de valencians que li reclamen solucions”. Barceló ha assegurat que “els diferents canvis realitzats en l’organigrama de presidència”, amb la incorporació de la nova secretària autonòmica de Comunicació, Lola Johnson, que està incrementant el seu poder en Presidència, “demostren que per a Fabra els problemes reals dels valencians i valencianes no són una prioritat sinó que solament vol un llavat d’imatge, de cara a la galeria que no soluciona absolutament res”.

La responsable socialista ha apuntat que la intenció de presidència ara és “amagar a Fabra i posar com a escuts els consellers”, una estratègia que, en la seua opinió, “evidencia la feblesa i la incapacitat d’un president que s’amaga després a les faldes de Lola Johnson i que vol que els seus consellers apaguen els focs que ell mateix està generant”. És més, ha assenyalat que “el treball dels consellers s’ha de centrar en un sol objectiu: generar economia i generar ocupació i no perdre el temps amb altres coses”.

Per a Barceló, “el temps de Fabra ha acabat, cada dia que passa es fa més palés que no traurà la comunitat de la crisi perquè els passos que dóna són per a enfonsar més a aquesta terra en una situació desastrosa amb el 30% d’atur, el 30% de deute i el 30% d’exclusió social”.

D’altra banda, la diputada socialista també ha valorat que el nomenament de la nova secretària autonòmica de comunicació, Lola Johnson, “és una nova provocació” no solament perquè va ser “durant anys la reina de la manipulació” des de RTVV sinó perquè, segons ha advertit, “Johnson va signar diversos contractes relacionats amb la compra de Valmor i l’organització de la F1 que ens ha costat molt cara als valencians”. Per açò, ha insistit que “els que ens van ficar en aquesta situació de crisi, deute i corrupció no poden ara traure’ns d’ella”.

Els temps més durs de la manipulació

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Ignacio Blanco, per la seua banda ha assegurat que a Esquerra Unida “ens preocupa moltíssim el que puga fer Lola Johnson com a nova secretària autonòmica de comunicació, perquè qui va ser directora de Canal 9 en els temps més durs de la manipulació i censura, ha de gestionar ara assumptes que afecten el dret a la informació dels valencians i valencianes, que ha sigut vulnerat sistemàticament pels governs del PP durant els últims anys”.

“Ens referim en concret, ha puntualitzat Blanco, a la sentència sobre el tancament dels repetidors de TV3, a la sentència del Tribunal Suprem sobre l’adjudicació de les llicències de TDT, i també òbviament al tancament de RTVV, que esperem també tinga el seu merescut en els tribunals. Per tots aquestos temes, és urgent que Lola Johnson comparega en les Corts Valencianes per explicar els seus plans d’actuació, tal i com ja hem sol·licitat des d’Esquerra Unida”.

Comparteix

Icona de pantalla completa