Diari La Veu del País Valencià
EUPV reclama a la direcció del PPCV que evite la moció de censura a Oriola
RedactaVeu / Oriola

La diputada autonòmica d’Esquerra Unida, Esther López Barceló, qualifica de “insostenible” la situació d’Oriola. “És lamentable que els interessos espuris dels regidors del PP -alguns d’ells imputats per corrupció- i de CLR-Clar, estiguen generant tremendes desestabilitzacions del govern de la ciutat, vulnerant a més la voluntat democràtica dels ciutadans. Exigim a la direcció del PPCV que prenga cartes en l’assumpte d’una vegada per sempre i exigisca als regidors del seu partit que tiren arrere la moció de censura”.

López Barceló assegura que els nivells de contaminació per corrupció als quals s’ha arribat en les comarques del sud “són insostenibles. Oriola és un dels exemples. L’olor a la podridura de la corrupció esguita les institucions democràtiques i exigim que açò acabe d’una vegada. El PP ho té en la seua mà i per açò reclamem que la moció de censura no s’execute”.

Per a Esquerra Unida, el PP d’Oriola i el CLR-Clar “fa temps que estan desemmascarats. Els seus interessos prevalen per sobre dels dels ciutadans, i busquen acabar amb la legitimitat dels qui han sigut triats democràticament, per a prendre el control del govern, sense autoritat moral, amb imputats per corrupció entre les seues files, i amb objectius més que nítids, un d’ells, per exemple, la privatització de la gestió de la brossa”, subratlla la parlamentària.

López Barceló afegeix: “esperem que la direcció del PPCV actue abans que siga massa tard i exigisca als seus regidors la retirada de la moció de censura. No pot vulnerar-se ni la voluntat de les urnes, ni permetre que de nou entre en l’Ajuntament d’Oriola un govern esguitat de corrupció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa