Diari La Veu del País Valencià
Alzira commemora aquest dilluns la conquesta de la Ciutat per Jaume I
RedactaVeu / Alzira.

Alzira commemora dilluns, com cada 30 de desembre, la conquesta de la Ciutat per part de Jaume I, amb els arrelats actes que se celebren en aquest assenyalat dia.

A les 18 hores, tindrà lloc la tradicional baixada de la bandera de la Ciutat des de la balconada del Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira. La comitiva es desplaçarà, en processó cívica, fins a la parròquia de Sant Joan Baptista, on tindrà lloc el ‘Tedeum’.

A continuació, la comitiva liderada per la bandera d’Alzira es desplaçarà fins a la plaça de Sant Judes Tadeu, per a col·locar una corona de llorer en el monument dedicat a Jaume I.

Una vegada de tornada a la Casa Consistorial, sobre les 20 hores, se celebrarà un Ple Extraordinari en el qual l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, imposarà les Insígnies d’Or de la Ciutat. Els homenatjats d’enguany són: el músic i compositor Juan José Revueltas, en la modalitat de Cultura; el forn Salvador Llopis, en la modalitat d’Activitats Empresarials; el col·legi Acadèmia Xúquer, en la modalitat d’Humanisme; l’Aquarterament de la Guàrdia Civil d’Alzira en la modalitat d’Activitats Diverses; i José Casado, en la modalitat d’Esports.

Comparteix

Icona de pantalla completa