Diari La Veu del País Valencià
Les grans superfícies esperen més de 800.000 clients aquest diumenge
EFE / València

Les grans superfícies comercials esperen atendre més de 800.000 clients aquest diumenge amb motiu de les compres nadalenques, en un mes en què les vendes han crescut una mitjana del 7,5% respecte a l’any passat en aquests establiments.

El portaveu de l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED) al País Valencià, Antonio López-Pena, ha afirmat que enguany les grans superfícies valencianes “han encertat en analitzar els factors que són importants perquè els clients decidisquen efectuar les seues compres en les nostres tendes”.

Ha afegit en un comunicat que els clients “saben que el servei postvenda i la qualitat dels productes estan garantits”.

Els regals i l’alimentació han suposat el 80% de la cistella de la compra dels clients de les grans superfícies.

La campanya de de la Nit de Nadal i Nadal ha sigut positiva en les grans superfícies valencianes, i en el mes de desembre les vendes han crescut una mitjana del 7,5% pel que fa a l’any passat.

Les empreses associades d’ANGED al País Valencià han contractat 1.300 persones per a reforçar les plantilles en la campanya de Nadal que, segons l’associació, pot marcar “el primer punt d’inflexió en el comerç des que va començar la crisi”.

Aquestes contractacions de temporada, que afecten majoritàriament a menors de 30 anys, han repuntat un 5% respecte al Nadal de l’any passat a causa de la millor previsió de consum.

El personal de les línies de caixa, els reposadors, treballadors de paqueteria i magatzem són els perfils que concentren la major part dels reforços.

D’altra banda, les empreses i serveis integrats en els establiments comercials han creat 600 llocs de treball addicionals.

Comparteix

Icona de pantalla completa