Diari La Veu del País Valencià
El Palau de Congressos acull aquesta vesprada el concert previst al Palau de les Arts
EFE / València

Així ho ha confirmat el director de CulturArts, Manuel Tomás, que ha destacat l’èxit en les gestions realitzades i la rapidesa amb la qual s’ha aconseguit trobar un lloc per a acollir el concert.

Els músics realitzen aquest matí l’assaig del concert al Palau de les Arts, on s’ha habilitat una via segura per a l’accés dels treballadors a l’edifici, que roman tancat al públic.

El concert se celebrarà en una sala del Palau de Congressos amb capacitat per a 1.460 persones, un aforament que ja està compromés, ha assegurat Tomás. Més de 150 músics valencians que treballen fora es van retrobar ahir en l’assaig general del concert en una espècie d’homenatge “a aqueixos músics ambaixadors de la cultura valenciana per tot el món”, segons Tomás.

El despreniment de part del revestiment ceràmic de la coberta del Palau de les Arts, dissenyat per Santiago Calatrava, podria deure’s a les fortes ratxes de vent registrades a València.

La Generalitat ha anunciat que estudiarà les mesures legals per a, si escau, demanar responsabilitats per l’incident en la part exterior de l’edifici.

Comparteix

Icona de pantalla completa