Diari La Veu del País Valencià
Save the Children organitza un concert benèfic amb la col·laboració de la FSMCV
RedactaVeu / València.

L’ONG Save the Children organitza un concert benèfic de Nadal, en el qual col·labora la Federació de Societats Musicals valencianes (FSMCV), que es destinarà a projectes en favor de la infància en situació de pobresa a València.

El concert se celebrarà a La Rambleta (Bulevard Sud, cantonada carrer Pio IX, València) el diumenge 29 a les 17 hores.

Al País Valencià Save the Children atén entre 600 i 700 xiquets de 500 famílies en situació de pobresa diàriament. A la ciutat de València, a causa de la crisi, 1 de cada 3 xiquets estan lamentablement en aqueixa situació.

L’actuació estarà a càrrec del ‘Conjunt Instrumental de La Safor’, integrat per 60 músics de societats musicals d’aquesta comarca, que interpretarà una selecció d’obres d’Antón Alcalde, un jove compositor gallec de 21 anys amb una gran projecció artística.

Alcalde, que assistirà al concert, està nominat enguany per als premis ‘Hollywood Media Music’ en les seccions de música clàssica i contemporània.

El periodista Miguel Ángel Picornell participarà com a narrador en una de les obres nominades. El preu de l’entrada és de 3 euros i es poden reservar en el correu electrònic [email protected] o comprar-les directament a La Rambleta el mateix dia 29 a partir de les 16.30 hores. La totalitat de la recaptació es destinarà a aquest projecte gràcies a la col·laboració desinteressada de tots els participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa