Diari La Veu del País Valencià
Puig: “El Palau de les Arts representa l’enfonsament del govern de Fabra”
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig ha assegurat hui que el despreniment de part de la coberta del Palau de les Arts “representa l’enfonsament del govern de Fabra i de tots els que han sigut els grans emblemes del PP”. En aquests termes s’ha referit el líder dels socialistes valencians després que part de la façana de l’òpera valenciana es desprenguera ahir “després d’un any de problemes i desperfectes que el PP ha sigut incapaç de gestionar, resoldre o prevenir”. De fet, Ximo Puig ha lamentat la incapacitat del president de la Generalitat i del seu equip “per a mantenir en unes condicions mínimament adequades un dels edificis més costosos de la ciutat”.

En efecte, tal com ha recordat el secretari general del PSPV, la construcció d’aquest edifici va tenir un sobrecost de més d’un 400% en el seu pressupost inicial, passant aquest de 97 milions d’euros a vora 480. “És vergonyós que el Consell permetera no solament la construcció d’un teatre amb un pressupost tan desmesurat, sinó també que durant tot un any hagen ocultat als valencians la construcció nefasta d’un dels seus símbols assegurant que el bombament que havia aparegut eren simples efectes òptics”, ha apuntat el líder del PSPV abans d’assegurar que el primer responsable dels desperfectes del Palau de les Arts “és Fabra i el seu equip per fer cas omís als informes tècnics dels experts i per no demanar responsabilitats al seu arquitecte de capçalera”.

Un govern de butaca i puro”

Per la seua banda, la diputada socialista i portaveu de Grans Esdeveniments, Eva Martínez, qui va sol·licitar ja el passat mes de febrer la compareixença de Fabra i Buch per a explicar els problemes del Palau, ha assegurat que el País Valencià “està governat per un equip de butaca i puro que és incapaç fins de resoldre els problemes bàsics de gestió d’un edifici públic”. “Que durant tot un any, i malgrat els nombrosos informes sobre aquest tema que s’han elaborat, Fabra no haja sigut capaç de solucionar els problemes de la coberta del Palau, demostra la incapacitat que té el president de governar aquest País”, ha incidit Eva Martínez.

Comparteix

Icona de pantalla completa