Diari La Veu del País Valencià
Campanya turística per difondre el Nadal alcoià a diverses ciutats
RedactaVeu / Alcoi

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi està portant a terme una campanya per tal d’atraure visitants a la ciutat durant les dates nadalenques. La campanya consisteix a la instal·lació d’un centenar de pals promocionals a marquesines de diferents ciutats: Xàtiva, Elx, Gandia, Torrevella i Benidorm.

La campanya no té cap cost per a les arques municipals més enllà de la impressió dels pals, ja que l’empresa encarregada dels ’mupis’ promocionals a aquestes ciutats té un acord amb l’Ajuntament perquè també explota aquests reclams a la ciutat d’Alcoi.

En paraules de la regidora de Turisme, Maria Llopis, “tenim unes celebracions nadalenques molt singulars i amb una personalitat ben forta, sent una destinació molt important durant aquestes dates dins el nostre entorn territorial, tal i com podem constatar des de la Tourist-info amb la constant presència de visitants de la costa o d’altres ciutats valencianes. Per això, hem volgut reforçar l’atractiu que genera la ciutat amb una campanya promocional perquè tothom puga conèixer les dades més importants del nostre Nadal, ja que la millor forma de conèixer les inimitables festes nadalenques d’Alcoi és venir a viure-les”. La regidora també ha indicat que s’han fet algunes insercions publicitàries a mitjans escrits d’àmbit autonòmic, i també s’ha donat difusió al Nadal alcoià a l’espai que ofereix Onda Benidorm a la Regidoria de Turisme gràcies al conveni signat mesos enrere.

Cal recordar que, a més, un total de 44 televisions locals i autonòmiques privades de tot l’Estat estan emetent ja ‘spots’ promocionals de la Cavalcada d’Alcoi, ja que retransmetran en directe la desfilada del proper dia 5, contribuint així a la difusió del Nadal alcoià més enllà de les nostres comarques.

Comparteix

Icona de pantalla completa