Diari La Veu del País Valencià
Gallons de mandarina en compte de raïm per a la Nit de Cap d’Any
EFE / Castelló

El regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Castelló, Gonzalo Romero, ha explicat que els venedors del Mercat de la Taronja repartiran la fruita diumenge en els punts de venda instal·lats a les places Fadrell, María Agustina, Pintor Porcar i Na Violant.

Segons Romero, la intenció és que els compradors consumisquen gallons d’aquesta fruita per a acomiadar l’any i substituir-los així pels tradicionals raïms.

Aquesta és una de les accions previstes en la campanya ‘Els dotze gallons de la sort’ impulsada per l’Ajuntament en col·laboració amb el sector citrícola de Castelló, la Cambra de comerç i la patronal Ashotur.

A més de les 5.800 borses que es repartiran al mercat, es distribuiran altres 2.200 en els hotels de la ciutat “perquè els turistes o les persones que celebren allí la Nit de Cap d’Any puguen entrar en el Nou Any consumint un producte tan nostre com és la taronja”, ha apuntat Romero.

L’edil també ha fet balanç del Mercat de la Taronja que es desenvolupa cada diumenge en diferents punts de la ciutat. En aquest sentit ha indicat que espera que les vendes d’aquesta temporada, que va arrancar a finals d’octubre, aconseguisquen el dia 29 de desembre els 100.000 quilos.

Comparteix

Icona de pantalla completa