Diari La Veu del País Valencià
Hidraqua Santa Pola incorpora el servei d’atenció al client per a persones sordes
Hidraqua Santa Pola incorpora el servei d’atenció al client per a persones sordes gràcies a un acord amb la Fundació Fesord CV.
A la presentació del servei, que ha tingut lloc aquest matí, han acudit Yolanda Seva, Alcaldessa de Santa Pola; Isabel Butrón, Gerent de Hidraqua en el municipi i diversos representants de Fesord.
Aquest matí s’ha dut a terme en les oficines de Hidraqua a Santa Pola la presentació del servei d’atenció per a persones sordes a través de la plataforma de videointerpretación SVIsual. L’acte ha comptat amb l’assistència de Yolanda Seva, Alcaldessa de Santa Pola; de Lorenzo Andreu, regidor de serveis socials i accesibilididad, i Isabel Butrón, Gerent de Hidraqua en el municipi i diversos representants de Fesord CV.
Així, a partir d’avui, quan un client o clienta requerisca d’un servei d’interpretació en llengua de signes per a realitzar les seues gestions presencialment en l’oficina, es realitzarà una trucada per videoconferència a un videointérprete i aquest s’encarregarà de realitzar la interpretació en temps real. El servei estarà operatiu de 9 a 14 hores de dilluns a divendres en l’oficina de Hidraqua, situada en Maestro Alfonsea.
Aquest fet és possible gràcies a un acord de col·laboració amb la Fundació FESORD CV per a la Integració i la Supressió de Barreres, que té com a missió la inclusió en la societat de les persones sordes o amb discapacitat auditiva en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.
SVIsual, promogut per la Confederació Estatal de Persones Sordes (CNSE) i la seua Fundació, és la primera plataforma de videointerpretación per a persones sordes del nostre país, que permet als seus usuaris la comunicació a distància i en temps real amb altres persones sordes o oïdores, en la modalitat comunicativa que trien.
Hidraqua ha treballat sempre per a facilitar la comunicació amb el client. Per a açò, compta amb nombrosos canals d’atenció entre els quals s’inclouen el telèfon per a gestions comercials 900 210 100 i el telèfon 900 101 270, a través del com quan el client tinga alguna incidència podrà comunicar-la, així com rebre informació sobre el tipus d’avaria, la seua importància i la durada aproximada de la intervenció. A més la companyia compta amb una oficina virtual, disponible també a través de la APP de Hidraqua, que permet realitzar totes les gestions de manera ràpida i senzilla.
En aquesta línia de treball per adaptar-se a les necessitats de cada client, recentment s’ha engegat en les oficines de Hidraqua Santa Pola un servei d’atenció preferent para embarassades o persones que pateixen alguna discapacitat.
www.hidraqua.es

Comparteix

Icona de pantalla completa