Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Cursos en matèria de Seguretat i Higiene Alimentària
OFERTA FORMATIVA DE CURSOS DE MANIPULADOR D’ALIMENTS ON-LINE

L’Agència de Desenvolupament Local, disposa d’una àmplia oferta formativa de cursos en matèria de Seguretat i Higiene Alimentària a través de l’AULA D’HIGIENE ALIMENTÀRIA, oberta durant tot l’any, per a totes les persones que necessitin aquesta formació específica per treballar.

La nostra oferta formativa compta amb els següents cursos:

– Curs de manipulador d’aliments i gestió d’al·lèrgens, dirigit a qualsevol persona que necessiti el curs per treballar i que requereixi manipular aliments en el seu treball.
– Curs de d’APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític) dirigit preferentment a professionals del sector d’hoteleria i restauració que gestionin la APPCC en la seva empresa.
– Curs de Neteja i desinfecció, de reciclatge professional per a treballadors que les necessitin reciclar-se en higiene alimentària.

Els cursos són on-line, i es poden realitzar des de casa, a través d’Internet, utilitzant un ordinador i també amb qualsevol dispositiu mòbil (tablet, smartphone).

Aquest sistema de formació és molt flexible i s’adapta perfectament a qualsevol horari. Els alumnes accedeixen a través de la plataforma e-formació de l’ADL i disposen de tots els materials. A més, els alumnes compten amb el suport d’un tutor on-line durant tot el curs. En finalitzar l’acció formativa han de fer l’examen final presencial a l’Aula d’Higiene Alimentària, i si superen el curs, reben en l’acte la seva certificació.

Les persones interessades poden consultar tota la informació i preus a través de la pàgina web de l’ADL www.adlsantapola.es

Comparteix

Icona de pantalla completa