Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Taller de la UPCCA
XERRADA-TALLER DE LA UPCCA EL PRÒXIM 8 DE JUNY

Des de la Regidoria d’Acció Social, encapçalada per Lorenzo Andreu Cervera, a través de la UPCCA, es comunica que el proper dimecres dia 8 de juny, a la sala polivalent del Centre Cívic i Social, de 10 a 12 hores tindrà lloc la xerrada- taller, QUÈ ELS DIC? COM I QUAN PARLAR DE DROGUES AMB ELS NOSTRES FILLS

Parlar de drogues amb els nostres fills i filles és de vital importància, com fer-ho i com escoltar-los depèn de molts factors. Volem dotar de recursos a les famílies perquè sàpiguen manejar aquestes converses i situacions de manera exitosa.

Parlarem de la importància de la comunicació i donarem eines per tractar el tema de les drogues amb adolescents d’entre 12 i 16 anys i quina informació és la més adequada per donar. I els principals factors de protecció en aquesta franja d’edat.

Aquests temes constitueixen els pilars bàsics en què ha de recolzar-se l’actuació dels pares en aquesta tasca educativa, és a dir, donar suport als seus fills a saber enfrontar adequadament un possible consum de substàncies addictives.

Educar per a l’oci. Els pares hauran de donar pautes perquè ocupin el seu oci d’una manera enriquidora i prendre consciència que són persones molt significatives i de referència per als seus fills i filles i que per tant són models a imitar. I per tot això és fonamental una bona comunicació que ajudi en el procés de maduració i aprenentatge.

Comparteix

Icona de pantalla completa