Diari La Veu del País Valencià
Prova d’Agilitat Canina a Santa Pola
El proper 17 i 18 de setembre al Centri d’Activitats Canines Agility Santa Pola teniu l’oportunitat de veure la destresa i habilitats dels nostres amics els gossos.
És tracta d’una prova organitzada per Star Ca, en col·laboració amb GRD Agility Santa Pola. Assistiran competidors de diverses províncies d’Espanya, vindran gairebé 100 gossos de gran varietat de races i grandàries buscant puntuar per classificar-s’en el Campionat d’Espanya de la R.S.C.I del 2017.
L’horari serà el dissabte a partir dels 17:30 i el diumenge a partir dels 9:30. La competició durarà diverses hores i és realitzarà cada dia dues mànigues per nivell. L’entrada és totalment gratuïta
És començarà pels gossos de Grau I, que realitzaran dues mànigues de agility, en finalitzar es’ls lliuraran els trofeus als tres millors guies i gossos. A continuació és realitzarà una màniga de Agility de Grau II i una altra de Grau III i finalment una màniga de Jumping (és portin els obstacles que són de tipus contacte) en els dos graus. En finalitzar és realitzarà el lliurament dels trofeus d’aquests nivells.
No pots perdre’t aquesta oportunitat de veure a aquests grans guies i gossos en una competició de agility!
Centri d’Activitats Canines
Agility Santa Pola
Entre el Camp de Futbol Salinetes i Pola Park
Avinguda Zaragoza, 51
03130 Santa Pola, Alacant. Espanya
Coordenades GPS 38°11’48.7″N 0°34’20.3″W
Consulta aquí programa i inscripcions per a competidors

Comparteix

Icona de pantalla completa