Diari La Veu del País Valencià
Exposició ‘Serigrafía de autor’ a Santa Pola
Del 29 d’octubre al 27 de novembre de 2016 es podrà visitar l’exposició ‘Sergirafía de autor’.
La inauguració serà el dia 29 d’octubre a les 20.00h en la sala d’exposicions Museu del Mar, del Castell Fortalesa de Santa Pola (Alacant).
‘Serigrafía de autor’ és un gran projecte que es farà realitat en el Museu del Mar del Castillo Fortalesa gràcies al treball de quinze artistes. Símbols, colors, figures que s’entrellacen en un mosaic d’art.
Experiències, de proveniencia diversa, dels autors d’aquestes meravelloses serigrafies, que es troben sobre el famós i antic paper de Fabbriano. Participen en aquest mosaic de l’art cadascun des de la seva pròpia especificitat i des dels temes propis del seu recorregut artístic. El resultat és una gran exposició on cada peça del mosaic encaixa a la perfecció. Temes diferents on el denominador comú és la recerca artística i conceptual per allunyar-se d’un món cada vegada més anestesiat d’emocions i sensacions.
HORARI
De dimarts a dissabte:
Matins de 10 a 13 h.
Vesprades de 16 a 19 h.
Diumenges i festius: d’11 a 13.30 h.
Diumenge tarda i dilluns tancat
www.turismosantapola.es
Entrada Lliure
Exposició col·lectiva de pintors napolitans:
· DE LUCIA CARLO
· CIARAMELLA MARIO
· ENZO ESPOSITO CUMANI
· DALISI RICCARDO
· DEL GAUDIO ALESSANDRO
· SARRA DIEGO
· FERRARO GIUSEPPE
· PASQUALE LLATÍ
· PETRELLA MIMMO
· PERSICO MARIO
· SIRIGNANO ROSSANO
· TREPICCIONE ENZO
· VANACORE VITTORIO
· VILLE’ MAURIZIO
· D’ARGENIO LOREDANA
En aquesta mostra destaquen grans noms. Riccardo Dalisi, que neix en 1931, és arquitecte, artista, dissenyador de rang internacional. Les seves obres es troben en grans museus d’art contemporani i arts decoratives europeus de París, Holanda, Estats Units, Canadà, Àustria, Alemanya i Itàlia. Destaca l’exposició permanent en el Museu Pompidou de París que ho consagra com un gran de l’art contemporani. Ha participat en la Biennal de Venècia i de Chicago, la Trienal de Milà i és habitual en exposicions temporals en grans museus com el Guggenheim Museum de Nova York. Mario Persico, nascut en 1930, és fundador del moviment de l’Art Nuclear, les seves obres es troben en museus de Torí i Bolonya a Itàlia i ha realitzat grans exposicions de caràcter internacional en Monaco, Estats Units, Alemanya i Itàlia. També Europa i Estats Units han estat plagades d’exposicions del pintor i escultor Peppe Ferraro, nascut en 1946.

Comparteix

Icona de pantalla completa