Diari La Veu del País Valencià
Reforestació Popular de la Serra de Santa Pola
Alejandro Escalada, des de la regidoria de Sostenibilitat, convida la ciutadania el pròxim dissabte 3 de desembre de 2016 a les 10:00 del matí, a una reforestació popular de la serra per a enfortir i protegir l’entorn natural del nostre poble.

El lloc on realitzarem la plantació serà als pavellons del Far (carretera del Far, km 3 des de la N-332 Alacant-Cartagena), una zona que es vol valorar dins de les visites al Far, les defenses antiaèries de la Guerra Civil i el mirador.

Es tracta d’una activitat familiar adequada per a totes les edats i especialment pensada per als amants de la natura, dins de les actuacions d’educació i conscienciació ambiental que està duent a terme la Regidoria de Sostenibilitat.

El principal criteri que els experts ens recomanen per a la protecció de la serra, i que seguirem, és acréixer la diversitat de la seua flora com a mitjà d’enfortir-la, embellir-la, i augmentar la seua resistència a plagues, desastres naturals i atacs humans, i en conseqüència enriquir la seua fauna.

Amb aquestes finalitats, s’utilitzaran per a la reforestació espècies arbustives autòctones com ara l’efedra, l’espí negre, l’espart, el llentiscle, o el garric, i arbres com ara el garrofer.

No falteu. El planeta i la nostra serra us ho agrairan.

Comparteix

Icona de pantalla completa