Diari La Veu del País Valencià
Santa Pola – Subvencions municipals per a esportistes individuals
La Regidora-Delegada d’Esports, Loli Tomás, anuncia a totes les persones interessades que demà divendres, dia 16 de desembre, s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions municipals per a esportistes individuals, que competisquen tant en la modalitat d’equip com en la individual.

Aquesta nova iniciativa permet la concessió d’ajudes a l’esport d’una manera més equitativa, de tal forma que l’Ajuntament de Santa Pola, a través de la Regidoria d’Esports, obre el ventall de subvencions públiques a tota la societat santapolera, fomentant d’una manera real i eficient l’esport de base entre els/as nens/as de la localitat.

Per poder sol·licitar la concessió de la subvenció, es compta amb un termini de deu dies naturals (fins al 27 de desembre inclusivament), i la quantia total del programa de subvencions és de 32.887,85 €, els quals es distribueixen, al seu torn, en dos tipus de beques (150 ajudes per a esportistes que competisquen en la modalitat d’equip de 100 € cadascuna, i 35 ajudes per a esportistes que competeixin en la modalitat individual de 500 € cadascuna).

Els únics requisits exigits per ser beneficiari/a de aquestes beques són els següents:

– Tenir de 9 a 18 anys, computats fins avui de presentació de sol·licituds.
– Ser natural de Santa Pola o residir en el municipi durant els tres últims anys.
– No trobar-se inclòs/a a el programa d’ajudes a esportistes olímpics/as, en qualsevol de les seues modalitats.
– Estar vinculat/a a un club o entitat esportiva de la Comunitat Valenciana.
– No haver estat beneficiari/a de el Programa d’Ajudes a favor de Clubs, Entitats i Esportistes Individuals per a la Promoció de l’Esport a Santa Pola, Anulidad 2016.
– Haver participat a nivell oficial durant la temporada 2015/2016 o l’anualitat 2016.

Els models de sol·licitud, així com les bases de la convocatòria, estaran disponibles per a totes les persones interessades tant en el Negociat de Cultura i Esports com a la pàgina web de l’Ajuntament www.santapola.es (s’ha inserit un anunci a la pàgina principal per facilitar l’accés a l’esmentada informació). Tota la documentació haurà de ser presentada davant el registre d’entrada de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, i/o en el registre d’entrada de la Policia Local de dilluns a dissabte de 9.00 a 14.00 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa