Diari La Veu del País Valencià
Mitja Marató Internacional Vila de Santa Pola 2017
És una prova de caràcter internacional amb 21.097 metres i està homologada per la RFEA/AIMS. Inclosa al calendari internacional de la IAAF i AIMS. Inclosa al calendari nacional amb categoria internacional.
Els dorsals podran retirar-se en el recinte de la Fira del corredor: el divendres, 20 de gener, de 17:00 a 20:30h i el dissabte 21 de Gener de 10:00 a 20:30 h. El diumenge 22 en el mateix lloc, únicament fins a les 09:00 h. Transcorreguda aquesta hora no sé lliuraran dorsals.
Per a la retirada dels dorsals hauran de presentar el D.N.I. o fotocòpia del mateix.
Inscripcions i informació en www.mitjasantapola.com
XV Mini Marató Infantil Vila de Santa Pola
El Club Atletisme Santa Pola organitza el dissabte, 21 de gener de 2017, la XV Mini marató infantil vila de Santa Pola 2017. La prova constarà de diverses sortides segons les categories començant a les 16:00 hores.
Les inscripcions seran gratuïtes i podran realitzar-se a la zona de la Glorieta de Santa Pola al costat del Castillo (divendres, 20 de gener de 17:00 h a 20:30 h i dissabte, 21 de gener fins a les 14:00 h), en el lloc que s’habiliti per a inscripcions.
A cada pare/mare o tutor, una vegada formalitzada la inscripció, se li lliurarà un polsera (segons categoria) amb el nombre del dorsal assignat al seu fill/filla o familiar i que servirà perquè en finalitzar la carrera puguin recollir-los a la zona habilitada (“guarderia”) a aquest efecte.
Tots els corredors inscrits estaran coberts per una assegurança d’accidents contractada per l’organització a aquest efecte.
Per participar serà necessari presentar el formularo d’autorització patern/matern/tutor emplenat i signat.

Comparteix

Icona de pantalla completa