Diari La Veu del País Valencià
Sant Joan celebra les seues festes patronals
Sant Joan celebra del 20 de juny al 24 de juny les seues festes patronals en honor a Sant Joan Baptista, les Fogueres de Sant Joan 2016.

D’una banda, el dia 18 tindrà lloc la 1a Carrera Nocturna 5K i 10K de Fogueres, mentre que el dia 20 es podrà disfrutar de la inauguració de Racó, a les 22 hores, i del concert d’Inèrcia i Kontaminació Akústica, a les 23h.

De l’altra, el dia 21 hi haurà una visita a l’Ajuntamnet, així com cercaviles i una visita als Ferroviaris a partir de les 12 hores. A les 20h, hi ha programades més cercaviles i un espectaclde de dança, mentre que, a les 22h, començarà la discoteca mòbil.

El dia 22, a les 11h, hi ha programats jocs infantils a la Rambla i, a les 12h, el IX Trofeu Petanca. A les 20h, una globotà i, a les 20.30h, un concert infantil que duu per nom ‘Pim pam pum’.

Ja el dia 23, a les 11h, els més menuts podran participar en més jocs infantils relacionats amb Jaume I i de la Festa de la Bromera. A les 18h, es farà la crema de la Fogera Ferroviaris i, a les 20.30h, una ofrena de flors i fruits al patró de la localitat, Sant Joan Baptista. Finalment, per acabar el dia, a les 12 de la nit, es farà la crema de la Fogera de la Lloixa.

A les 11h del dia 24 de juny hi haurà més jocs infantils a la Rambla i, a les 12h, una misa solemne al patró Sant Joan Baptista. A les 14h, hi ha programada una ‘mascletà’ i, a les 20.30h, una processó. La nit clourà amb la crema dels monuments de la plaça Constitució i de la plaça Maisonnave.

Per acabar, el dia 25 tindrà lloc la XXIV Volta en Carro i Carretes i el dia 3 de juliol la XLII Carrera Ciclista, Premi Fogueres de Sant Joan.

Comparteix

Icona de pantalla completa