Diari La Veu del País Valencià
I Mostra de Cinema de Medi Ambient a Sant Joan
La I Mostra de Cinema de Medi Ambient arriba a Sant Joan gràcies a la Regidoria de Medi Ambient liderada per Sergio Agueitos. Esta iniciativa naix amb l’objectiu de fer visible el problema mediambiental que patim a través del setè art en la setmana en què celebrem el Dia Mundial del Defensor del Medi Ambient.
El cicle està format per dos documentals, dues pel·lícules, dos films d’animació, i dos curtmetratges que es projectaran a l’aire lliure com a cinema d’estiu. D’aquesta manera, ampliem l’oferta d’oci i cultura al carrer apropant el cinema a tots els veïns i veïnes de Sant Joan. Cada dia, les pel·lícules es podran vore des de diferents punts del municipi, com a la plaça d’Espanya, plaça Maissonave, plaça María Auxiliadora o plaça José Carreras.
La I Mostra de Cinema de Medi Ambient pretén ser una aportació entretinguda al mateix temps que un recurs pedagògic, ja que el caràcter narratiu del cinema és capaç de transmetre idees, valors i coneixements amb una finalitat educativa. En aquest cas, es vol combinar el món del cinema amb el món mediambiental per fer un exercici de conscienciació i sensibilització que inculque a l’espectador una cultura de respecte al lloc on vivim.
PROGRAMACIÓ
Dilluns 11. 21.30h Plaça d’Espanya (Ajuntament)
BETA (2015) – Curt
HOME (2009) – Documental

Dimarts 12. 21.30h Plaça Maisonnave
Erin Brockovich (2000) – Drama

Dimecres 13. 21.30h Plaça d’Espanya (Ajuntament)
Consumo responsable – Nivel 7 (2015) – Curt
Una verdad incómoda (2006) – Documental

Dijous 14. 21.30h Plaça Maria Auxiliadora (Canyaret)
Avatar (2009) – Ciencia Ficción, Familiar

Divendres 15. 19.30h Auditori Casa de Cultura
La princesa Mononoke (1997) – Animació adults

Diumenge 17: 21.30h Plaça José Carreras

Wall-e (2008) – Animació, familiar

Comparteix

Icona de pantalla completa