Diari La Veu del País Valencià
Neteja en les Àrees d’Aportació a Sant Joan d’Alacant
Per a facilitar la neteja i qualitat del servici s’han dividit per zones les diferents Àrees d’Aportació d’arreplega selectiva de fem o arreplega dels diferents tipus de residus.

Al marge de les neteges diàries realitzades pels agranadors de l’empresa adjudicatària de neteja, Fcc, bufat, agranat mecànic per mitjà de barredoras i les neteges, s’està duent a terme les neteges per zones de les diferents àrees d’aportació, amb la conseqüent neteja de contenidors dels diferents tipus de residus d’una manera més intensa per a millorar la qualitat del servici i per a intentar mantindre més net el nostre municipi.

Cada zona està delimitada per un perímetre de carrers o avingudes principals i la resta de carrers que s’engloben dins d’este. Les diferents zones són quatre i es distribuïxen de la manera següent:

Zona 1: Plaza Maisonnave, Avd. De la Rambla, Avd. Jaime I, Pasaje de Soro, Avd. Benidorm, Calle del Mar.

Zona 2:C/ Mossén Pedro mena, Avd. de Alicante, Santa Faz, C/Ramón de Campoamor, Dr. Pérez Mateo.

Zona 3: C/ San Jose, C/ Cervantes, Avd. Mutxamel, Avd. Institut, Avd. Compat de Fabraquer, C/ Vicente Andrés Estellés.

Zona 4: C/ San Antonio, Polideportivo, C/ Basilio Sala, Avd. Compat de Fabraquer, Avd. de la Rambla de la Libertad.

En els dos últims dies a més de la neteja ordinària diària s’han dut a terme la neteja d’un total de més de 150 contenidors de les zones 1 i 2. Esta sèrie de neteges, que es realitzen normalment en la franja horària compresa entre les 4h i les 9h del matí, seguiran realitzant-se per zones durant tot el mes d’agost.

Comparteix

Icona de pantalla completa