Diari La Veu del País Valencià
Coronació reines i dames del Stm. Crist de la Pau 2016 a Sant Joan
Dissabte que ve 27 d’agost tindrà lloc la Coronació de les Reines i Dames majors i infantils d’enguany 2016, l’acte tindrà lloc a les 21:30h. Com a novetat per a enguany l’acte tornarà a realitzar-se en l’emplaçament on tradicionalment es realitzava fa anys, en la Plaça de L’Ordana. Durant l’acte comptarem amb la col·laboració de la Societat Musical La Paz i el Orfeón San Juan i estarà amenitzat per Valeria León i la Compañía Jade.

Com a novetat per a enguany l’acte tornarà a realitzar-se en l’emplaçament on tradicionalment es realitzava fa anys, en la Plaça de L’Ordana. A més de la part tècnica, un dels motius pels quals es trasllada a este lloc és la capacitat d’albergar a les més de 1000 persones que acudixen a este acte tan emotiu i significatiu de les nostres festes majors, Festes en honor al Stmo. Crist de la Paz. Durant l’acte comptarem amb la col·laboració de la Societat Musical La Paz i el Orfeón San Juan i estarà amenitzat per Valeria León i la Compañía Jade.

En l’esdeveniment despedirem les nostres Reines i Dames majors 2015 Carmen Terol Caturla, Vanesa Mora Pérez i Andrea García Santos, així com a les infantils Lluïa Marco Bó, Danna Rus López i Andrea Soler Fernández; I donarem pas a les Reines i Dames del Crist que representaran a Sant Joan durant tot enguany 2016. Les majors seran les senyoretes Stefany, María i Ainara i infantils Nayla, Paula i Claudia.

Comparteix

Icona de pantalla completa