Diari La Veu del País Valencià
IV edició de la Volta en bici Mutxamel – Sant Joan
Els municipis de Mutxamel i Sant Joan s’uneixen un any més en la Volta en bici que recorrerà els carrers i camins dels dos municipis per incentivar la mobilitat sostenible.
Mutxamel i Sant Joan tornen a organitzar la volta en bici que, any rere any, aconsegueix molt bona acceptació amb l’assistència d’un gran nombre de participants que gaudeixen d’una estona esportiva i saludable amb l’objectiu de promoure l’ús de la bicicleta i fomentar la mobilitat sostenible.
Aquesta activitat està emmarcada dins de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM), campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar sobre les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe en la ciutat, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis de l’ús de mitjans de transport més sostenibles com el públic, la bicicleta o els viatges a peu. A més, convida a conèixer les distintes alternatives per a triar el mode de transport adequat i combinar distintes opcions que poden proporcionar un viatge més ràpid i agradable.
La “IV Volta en Bici Mutxamel – Sant Joan 2016” tindrà eixida i arribada al Canyar de les Portelles de Mutxamel i recorrerà els carrers i camins dels dos municipis fent un total de 15 km en un ambient familiar. Un any més, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament santjoaner anima a participar a tothom i a inscriure’s prèviament per obtenir la dorsal per a la participació.
Dia: 25 setembre

Hora: 09h lliurament de dorsals. 10h eixida des del Canyar de les Portelles (Mutxamel)

Parada: Jardins municipals (Manzaneta, Sant Joan)

Inscripció: Sant Joan 966 013 111 i [email protected] – Mutxamel 965 955 910 (matins), 965 956 341 (vesprades) i [email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa