Diari La Veu del País Valencià
Concurs de Fotos de les festes de Sant Joan
La regidoria de Joventut posa en marxa un concurs de foto per als joves que pugen les seues fotografies de festes a Instagram o Twitter.

La regidoria presenta un concurs de fotografia amb la col·laboració del Consell de la Joventut de Sant Joan (CJSJ), destinat als i les joves on el principal objectiu és mostrar el caràcter alegre, amable i juvenil de les festes majors de Sant Joan, en uns dies en els quals els carrers del municipi s’omplen d’esperit fester.

El concurs va dirigit a tots aquells joves d’entre 14 i 30 anys que usen els seus dispositius mòbils per compartir les seues fotos en estes dates assenyalades. Per açò, tan sols és necessari que l’usuari tinga un compte en Instagram o Twitter, etiquetar a la Regidoria de Joventut i usar el hashtag #festesjovesSJ.

Les fotografies seran valorades per un jurat compost per membres del CJSJ que decidiran el premiat segons uns criteris mínims de qualitat i si la imatge s’ajusta al tema presentat.

Amb aquesta iniciativa es pretén mostrar un ambient jovial, acollidor i divertit de les penyes, els desfiles, les activitats i tot allò que caracteritza en una setmana on els santjoaners i santjoaneres són els protagonistes.

Consulta ací les bases del concurs.

Comparteix

Icona de pantalla completa