Diari La Veu del País Valencià
Halloween 2016 a Sant Joan d’Alacant
Dilluns que ve 31 d’octubre, a partir de la 17:30 hores, la regidoria de Festes organitza un Halloween ple de diversió per a tots els públics.

Una celebració que comptarà amb la col·laboració de les entitats festeres del municipi, així com d’altres associacions culturals de Sant Joan. Si vols passar-ho de por en Halloween, no t’ho pots perdre.

Les activitats donaran començament a les 17:30 hores en la Plaça de la Ordana, on els més xicotets podran gaudir de la música, del concurs de disfresses, berenar per als participants, taller de maquillatge i manualitats, inflables i balls terrorífics a càrrec del grup Azahara i New Generation. També hi haurà activitats juvenils en horari de 18:00 a 21:00 hores en la zona del Mercat i Casal d’Associacions, que comptarà amb discomóvil, projecció de curts animats de por, els balls de Naracé i la “Casa del Terror”.

I per a acabar la vetlada, a les 21:30 hores en la Plaça de la Ordana, podràs participar de la “Segona Carrera Zombi”.

CARRERA ZOMBI

Inscripcions: dia 31 d’octubre, en el “Stand Zombi” situat en la mateixa plaça des de les 20:00 fins a les 21:15 h. El màxim de places per a corredors humans són 200 participants.

Categories: Junior; fins a 12 anys, Juvenil; fins a 17, Adults; a partir de 18 anys i per equips; (qualsevol edat, mínim 5 corredors)

Els jugadors Zombis són a càrrec de l’organització, però si estàs interessat a participar com a zombi, hauràs de venir disfressat com a tal, “actuar” com un mort vivent i acatar el reglament. Acudeix al “Stand Zombi” i se t’encomanarà la teua tasca. El nombre de places per a zombis serà limitat i subjecte al Jutge de carrera.

Comparteix

Icona de pantalla completa