Diari La Veu del País Valencià
Pressupostos participatius 2016 de Sant Joan d’Alacant
Ja tenim els resultats de les 4 assemblees. Vénen relacionades les propostes per cadascuna de les assemblees, el nombre que figura en el marge esquerre és la puntuació total rebuda. Les propostes que no estan és perquè no han superat el tall.
Amb el resultat de cadascuna de les assemblees hem elaborat un document conjunt. Hem sumat la puntuació de les propostes per a conèixer quina ha rebut més suport. En aquest document trobareu dues xifres en el marge esquerre: la primera xifra indica l’ordre, la segona el nombre total de la puntuació rebuda.
Aquests dos documents han sigut lliurats als regidors i regidores per a donar començament a la fase de l’informe tècnic de cadascuna d’elles. Com ja avancem en el procés dels Pressupostos Participatius ’16, en aquest informe es farà referència a la viabilitat, els recursos econòmics i humans necessaris, la realització temporal prevista, etc. Aquesta serà la informació que lliurarem a les persones que us heu presentat com a representants, als qui us citarem per a la constitució de la Taula de Pressupostos Participatius (on es negocien les diferents propostes amb els regidors). Aquestes reunions estan previstes per a la setmana que ve, en el moment en què tinguem data i hora us ho farem saber.
A mesura que anem avançant en el procés us anirem informant. També anirem pujant tota la documentació a la pàgina web de l’ajuntament.
Per a qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte l’àrea de Participació Ciutadana, a través de [email protected] o en el tlf 966 013 125.
Una vegada més, moltes gràcies per la vostra participació.

Comparteix

Icona de pantalla completa