Diari La Veu del País Valencià
Taller d’Iniciació d’Horts en Balcons a Sant Joan
Les activitats es realitzaran de 12 a 13 h dins del Mercat de la Terra Arrels que estarà situat a la plaça d’Espanya (Ajuntament).

Les Regidories de Medi Ambient i Comerç han volgut donar un impuls al Mercat de la Terra Arrels, un mercat que proporciona una oferta molt interessant de productes de temporada artesanals, agroecològics i típics de la nostra zona. A més, gràcies a les grans possibilitats que ofereix una producció pròpia i ecològica, el mercat ha volgut anar més enllà i oferir a partir d’este cap de setmana activitats gratuïtes relacionades amb l’horta que es desenvoluparan en diferents mesos.

Este diumenge és el torn del primer taller destinat a fer horts en balcons. Organitzat per la Red de Huertos Urbanos de Alicante i impartit per Manuel Bañuls, té com a objectiu abordar els aspectes bàsics per a poder fer-ho a casa en un ambient amable i familiar. El taller es desenvoluparà de 12 a 13h, encara que el mercat estarà a la plaça d’Espanya des de les 10h fins a les 14h.

Esta és la primera activitat però ja estan programats més tallers a desembre i gener, perquè és fonamental donar a conéixer les possibilitats que tenim al nostre voltant per crear espais verds de forma domèstica i aprofitar els recursos per a fer-ho de la manera més ecològica, respectuosa i amable.

Comparteix

Icona de pantalla completa