Diari La Veu del País Valencià
Un any més torna el festival CulturHelp a Sant Joan d’Alacant
Un any més torna el festival CulturHelp, on la cultura i la solidaritat s’uneixen. Enguany se celebrarà el dissabte 3 de Desembre en la Plaça l’Ordana, a partir de les 18:00h, coincidint amb el dia internacional de les diferents capacitats.
“Todxs Sumamos” obrirà l’esdeveniment, amb actuacions de l’Associació de Discapacitats i Familiars Sant Joan (ADF Sant Joan), Nos Movemos Sant Joan, Associació Pro-persones amb Discapacitat d’Asp (APDA), Associació APSA, Centre Sant Rafael, Associació de Paralítics Cerebrals d’Alacant (APCA), Alinur; acompanyats per diferents formacions de la Societat Musical La Pau.
A continuació tindrem les actuacions de 3 importants bandes locals; SANGUANGOS, banda creada per la iniciativa de ressorgir temes del panorama del rock nacional, sanguangueando cançons que ens han anat marcant al llarg de la nostra vida i unes altres que anem adaptant al mes pur estil Rock. Stokers Rock Band, una banda que realitza un tribut a la història del Rock’n’Roll, incloent versions que van des de les més clàssiques, fins al rock actual. I tancant MISTER CANEM, una banda de rock & roll, blues, soul i funky, amb un marcat caràcter de “la terreta”.
L’entrada serà lliure però s’insta a col·laborar amb les activitats que es desenvoluparan en els stands informatius de les diferents associacions participants, s’instal·laren barres de beguda i menjar a preus populars, a més de comptar amb art urbà i diverses activitats infantils i socioculturals per a dinamitzar l’esdeveniment, que és sens dubte una mica més que un gran festival musical.
Evidentment es vol comptar amb la participació de les associacions locals, ja que totes elles exerceixen una gran labor social, cultural o esportiva imprescindible per a la conciliació veïnal, que és sens dubte un gran gest solidari que no sempre es té en la consideració que es mereix. Per açò mateix l’esdeveniment també tindrà un objectiu solidari amb aqueixes causes, dotant la plaça amb l’espai i mitjans necessaris perquè les associacions puguen muntar un stand informatiu, realitzar algun tipus de mercat ambulant, rifa, o fins i tot l’organització d’algun taller o activitat per a realitzar en el festival. És un festival social obert a tot tipus de propostes.
Encara sou a temps de sumar-vos al festival, contacteu amb la regidoria de cultura.
Organitza: Sant Joan d’Alacant, Cultura Sant Joan, Música Sant Joan La Paz.
Col·labora: Nos Movemos Sant Joan, ADF Sant Joan, Apda Asp, Centre San Rafael, Associació APSA, Centre De Paralisis Cerebral Infanta Elena, Alinur – Educació Especial, Grup Scout Seeonee, Associació de Amas de Casa Consumidors i usuaris de Sant Joan d’Alacant, CIETO I CITE UMH, Orquestra de Pols i Pua de Sant Joan, Comerç De Sant Joan, Creu Roja Espanyola – Província d’Alacant

Comparteix

Icona de pantalla completa