Diari La Veu del País Valencià
Curs gratuït del superior de valencià a Sant Joan
El curs del s’impartirà tots els dilluns de 19,30h a 21,30h des del 16 de gener fins al 12 juny.

Per a inscriure’s, cal omplir el formulari i enviar-lo a [email protected] abans del 15 de gener.

La nova campanya de “Trau la teua llengua” de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Sant Joan comença amb este curs del superior de valencià que serà impartit a través de La Cívica (Associació per la Normalització del Valencià).

El curs, que enguany comença en gener, tindrà una durada de sis mesos on els i les alumnes tindran dues hores de classe a la setmana per aprendre i millorar les competències en llengua valenciana. Enmarcat dins de “Trau la teua llengua”, es pretén impulsar formació.

Alba Lledó, responsable de la regidoria, torna a posar a disposició dels santjoaners i santjoaneres este curs amb l’objectiu de seguir impulsant, com ja va començar a fer l’any passat, la la tasca de normalització del valencià oferint formació i activitats que faciliten el seu aprenentatge.

Així mateix, l’oferiment del superior permet completar els nivells que que des d’Educació es van posar en marxa a principi del curs lectiu a l’Escola d’Adults (Lloixa).

El curs del s’impartirà des del 16 de gener fins al 12 juny, tots els dilluns de 19,30h a 21,30h. Per a inscriure’s, cal omplir el formulari que s’adjunta i enviar-lo a [email protected] abans del 15 de gener. També pots informar-te a l’Ajuntament, Casa de Cultura i Centre Cultural (Biblioteca).

Fitxa d’inscripcio 2017.doc

Comparteix

Icona de pantalla completa