Diari La Veu del País Valencià
Silla – reunió en el Diputat de cultura
Valentín Mateos demana al diputat Xavier Rius més inversió per a la cultura municipal
Valentín Mateos, regidor de Cultura i Memòria Històrica, es va reunir amb el diputat de Cultura Xavier Rius per exposar-li les activitats que es volen realitzar al nostre municipi i buscar la col·laboració de la Diputació en la seua promoció.

El regidor va explicar la necessitat de promocionar i donar-li més rellevància a les activitats culturals locals, especialment aquelles relacionades amb la Setmana de Les Lletres Valencianes i els premis Porrot d’Honor. En paraules del regidor “El teatre, la música o la literatura són eixos clau que volem tornar a fer valdre. Després de quatre anys amb deficiència cultural, la gent ha perdut l’hàbit de buscar informació sobre les activitats que es fan. Volem promocionar els artistes locals, potenciar el teixit associatiu i dur a Silla espectacles, exposicions i presentacions d’obres que puguen enriquir la vida dels nostres veïns.”

El diputat de Cultura, per la seua banda, es va interessar molt per les activitats realitzades a Silla i va explicar les línies de finançament de la nova Diputació, en les quals s’ha apostat per augmentar la inversió als municipis establint criteris més objectius a l’hora de repartir les subvencions i fugir de les pràctiques de l’anterior corporació.

Comparteix

Icona de pantalla completa