Diari La Veu del País Valencià
Més de 80 joves participen a la Trobada de Corresponsals Alumnat Actiu
La trobada, organitzada pel Consorci Xarxa Joves.net, s’ha desenvolupat a Quart de Poblet i ha incidit en l’educació en valors des de l’oci educatiu protagonitzat per joves.
El Consorci Xarxa Joves.net, format per 19 municipis de l’àrea metropolitana de València i referent en el desenvolupament de polítiques de joventut, va organitzar aquest dissabte 23 d’abril la Trobada de Corresponsals · Alumnat Actiu, en el qual varen participar més de 80 corresponsals juvenils dels municipis d’Alaquàs, Mislata, Picassent, Quart de Poblet, Sagunt, Silla, Torrent i Xirivella.

El grup de Silla estava format per 9 joves de la Red Connecta que venen desenvolupant i col·laborant amb les activitats promogudes per la Nau Jove junt amb l’equip tècnic de Joventut.

Aquesta segona jornada de les tres previstes per a aquest curs (recordem que la primera es va desenvolupar a Silla fent-la coincidir amb la Fira de Sant Sebastià) es va desenvolupar des de les 17h fins a la 1 de la matinada. Va estar repleta d’activitats lúdico-formatives, on els i les joves participaren en una gran gimcana péls carrers de Quart i en activitats del programa d’oci nocturn Quart de Nit, a més de compartir l’hora del sopar entre rialles i anècdotes.

La última d’aquestes trobades es realitzarà a final de curs i al mes de juliol i els joves gaudiran de dos dies a la natura i a un alberg de muntanya. Xarxa Joves.net està actualment formada pels municipis d’Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Cataroja la Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

Comparteix

Icona de pantalla completa