Diari La Veu del País Valencià
Silla – Presentació Club Patinatge Albufera
Volem aprofitar l’espai que ens deixa l’Ajuntament per a presentar-nos a tot el poble de Silla i oferir-nos com una alternativa esportiva més per a totes les xiquetes i xiquets de la nostra població.

El Club Patinatge Artístic L’Albufera de Silla naix seguint un model en el qual no caben personalismes, ni veritats absolutes. Entre tots els pares, mitjançant assemblees, decidim els assumptes més importants del Club i la Junta Directiva els porta a terme dia a dia. Fins i tot durant els entrenaments comentem dubtes, s’escolten opinions i es plantegen qüestions relatives al Club.

Per a nosaltres les xiquetes i els xiquets estan per davant de tot i la màxima aspiració és que, quan acaben d’entrenar, ja tinguen ganes que arribe el següent entrenament. De moment, ho estem aconseguint!

És per tot açò que us volem convidar que us passeu qualsevol dimarts, dijous o divendres, a partir de les 19.30, pel poliesportiu, a la pista que hi ha davant del carrer de pilota, i pogueu comprovar tot el que us hem explicat.

La primera competició oficial a la qual acudirà el club serà el dissabte 14 de maig a Alginet, al Trofeu de Primavera de la Federació Valenciana, el qual dóna pas a les proves de nivell que el dia 21 de maig es disputaran a l’Alcúdia de Crespins. A les dues competicions acudiran les 7 xiquetes que tenim al Club amb fitxa de competició. Les altres 13 xiquetes amb nivell iniciació-promoció, esperem veure-les ben prompte. D’ambdues competicions us informarem quan passe el dia 21.

Que no t’ho conten!

Comparteix

Icona de pantalla completa