Diari La Veu del País Valencià
Silla – Abelard Saragossà pren possesió com a Acàdemic en l’AVL
El nostre veí Abelard Saragossà, va pendre ahir possesió del seu càrrec com a Acàdemic en l’AVL junt a els sis nous membres que ha tingut lloc en el Saló de Corts del Palau de la Generalitat.

El nostre veí Abelard Saragossà, va prendre ahir possessió del seu càrrec com a Acadèmic en l’AVL junt amb els sis nous membres que ha tingut lloc en el Saló de Corts del Palau de la Generalitat, amb la qual s’ha tancat el procés intern de renovació de la institució.

L’acte presidit pel President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que ha qualificat l’AVL d’institució sòlida i de pilar fonamental de la societat valenciana, ha expressat que els nous acadèmics contribuiran, “amb la seua erudició, esforç i treball, a prosseguir amb eficàcia la trajectòria dels seus predecessors i a revitalitzar encara més la institució”, alhora que ha valorat els primers quinze anys de l’ens normatiu com a “molt positius”, gràcies a la qualificació, competència i dedicació dels acadèmics.

Finalment, el president de l’AVL, després de recordar els acadèmics que han passat per la institució, ha tancat la seua intervenció animant els nous membres a donar un impuls a la tasca acadèmica i normativa amb el seu prestigi personal, rigor professional, capacitat intel·lectual i la contrastada experiència que tenen en els respectius camps del coneixement. “Hui és un dia important perquè representa l’inici d’una nova etapa en la vida de l’Acadèmia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa