Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Silla es reuneix amb el director general de SERVEF
L’Alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, s’ha reunit amb el Director General de Planificació del Servef per a explicar-li la seua prioritat de generar ocupació en Silla i obtindre recursos per a atendre les necessitats d’ocupació de les persones més vulnerables que es troben en situació de desocupació.
L’Alcalde de Silla, Vicent Zaragozá, s’ha reunit amb el Director General de Planificació del Servef per a explicar-li la seua prioritat de generar ocupació en Silla i obtenir recursos per a atendre les necessitats d’ocupació de les persones més vulnerables que es troben en situació de desocupació.

En particular, han estat parlant de la necessitat de ficar en marxa nous tallers d’ocupació. El Director General ha manifestat la proximitat de dues convocatòries de tallers d’ocupació, una per a majors de 30 anys i una altra per a menors de 30 anys que estiguen inscrits per garantia juvenil. El Servef destinarà més recursos econòmics per aquests tipus de projectes, que s’han augmentat en un 40%, i que es preveu que és podran ficar en marxa entre novembre i desembre d’enguany.

Comparteix

Icona de pantalla completa