Diari La Veu del País Valencià
Prop de 400 joves participen en l’oferta d’estiu de l’Ajuntament de Silla
La Regidoria de Infància, Adolescència i Joventut ha programat per al temps de vacances (juny, juliol i setembre) una proposta d’activitats diversa i flexible a uns preus assequibles dirigida a xiquets, xiquetes i joves d’entre els 3 i els 21 anys.

En aquest sentit s’ha afegit la Summer School a l’oferta d’estiu (Escola d’Estiu i Estiu Esportiu), perquè els xiquets i les xiquetes de 3 a 12 anys puguen combinar el temps d’estiu amb activitats com l’esport, l’anglès, jocs i tallers. Temàtiques El temes centrals en el Summer School han sigut sobre el medi ambient, «Què podem fer pel Planeta?»; en l’Escola d’Estiu, sobre «el Circ», i a l’Estiu Esportiu, «Esports i món: Olimpíades».

Estiu inclusiu Al’oferta d’estiu s’ha incorporat el Pla d’Activitats del Programa d’Inclusió de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, amb la participació de 57 infants derivats per l’Equip Social Base.

Summer Camp i Campament Navalón 2016

El campament d’estiu ha incrementat en nombre de places, de 31 a 63, per donar resposta a la demanda de les famílies. També es respon a la demanda d’anglés al campament amb la Summer Camp (campament per a joves de 16 a 20 anys) que passaran quatre dies a Navalón per desenvolupar el projecte europeu sobre els refugiats.

En paraules de la regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, Raquel Sánchez, “l’estiu és el temps per a gaudir i per a jugar, per a compartir i per a cooperar, per conèixer nous amics i amigues, per a tindre experiències diferents que siguen positives per al creixement integral de joves i menuts”.

Des de l’Ajuntament s’ha fet un gran esforç perquè totes les famílies interessades en l’oferta d’estiu tingueren diverses activitats on triar i, a més, hem donat resposta a la gran demanda de places del campament d’estiu. Això ha fet moure totes les peces per ampliar les places (autorització de l’IVAJ, consignació econòmica, contractació de monitors).

Des de la Regidoria es continua recollint les propostes de les famílies i dels joves participants.

Comparteix

Icona de pantalla completa