Diari La Veu del País Valencià
Silla – Mostra de Recursos Comunitaris per a la Vida Independent
Quasi 200 persones amb discapacitat intel·lectual participaran en la Mostra de Recursos Comunitaris per a la Vida Independent
El pròxim 18 de novembre de 2016 tindrà lloc al nostre poble la I Mostra de Recursos Comunitaris per a la Vida Independent organitzada pel Centre Ocupacional TOLA, on participaran quasi 200 persones amb discapacitat intel·lectual.
L’objectiu de la jornada és donar a conèixer al veïnat, a persones amb discapacitat intel·lectual i a famílies els recursos que ofereix l’entorn en matèria d’ocupació, formació, ocupació, habitatge, oci o esport i que possibiliten una vida més independent a les persones amb discapacitat intel·lectual. Per això, durant tot el matí s’impartiran xarrades informatives sobre aquests temes a la Nau de la Cultura mentre que entitats com el SERVEF, SEPIFE, BONAGENT, ASPRONA, AFACO, APAMI, ALDIS, LES SORTS o la FUNDACION AIXEQUI CF tindran un estand a la plaça del Mercat per explicar el treball que realitzen i els serveis que presten.
A més, per tancar la Mostra, els assistents podran gaudir d’un concert de Rock a càrrec de Dekubito Prono and the Supinos i una paella popular per a dinar.

Aquesta Mostra es fa coincidir amb la VII Setmana Cultural del Centre Ocupacional de Tola i la Trobada Comarcal d’Autogestores (persones amb discapacitat intel·lectual autònomes) que organitza cada any Plena Inclusió Comunitat Valenciana i en el qual participen persones d’altres municipis i altres entitats membres de l’organització. La inauguració serà a les 10.30 hores al Teatre de Silla.

Comparteix

Icona de pantalla completa