Diari La Veu del País Valencià
Concert solidari de l’AECC a Silla
L’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer (AECC) va celebrar diumenge 4 de desembre el gran concert solidàri, contra el càncer de cantants i músics a l’església de la Mare de Déu dels Àngels. L’església es va omplir de gom a gom i de nou el nostre poble va demostrar que és un poble solidari. El concert va ser tot un èxit, més de 200 persones van gaudir de cadascuna de les peces interpretades. Van aplaudir molt als solistes, que han aportat el seu treball en un dia pluviós i fred per una bona causa.

La presidenta de la Junta Local de la AECC, Encarna González, va fer una crida a la consciència social solidària i va dedicar unes paraules molt emotives per agrair tots els participants i col·laboradors la seua valuosíssima aportació a la lluita contra el càncer, així com un recordatori dels consells de salut per a combatre aquesta malaltia, remarcant la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç i de la col·laboració de tots per seguir endavant amb la investigació.

A l’acte va assistir José Luis de Miguel, responsable de les campanyes dermatològiques i de suport a les juntes locals de la Junta Provincial de l’AECC de València; l’alcalde, Vicente Zaragozá; la regidora de Salut Pública, Trini Martínez; el regidor d’Esports, Felipe García, i el regidor de Participació Ciutadana, Salva Mestre. També van assistir-hi per donar suport a aquesta causa les regidores del PP, Carolina Manzano i Maria Visitación Carrión.

El concert, presentat per Núria Martínez, va començar a les 19 hores amb l’església plena i va comptar amb l’actuació de la soprano reconeguda internacionalment, Maite Alberola a més dels cantants i músics Marina Cerdán, Saray García, Verónica Llácer, Mario Sanmartín, Blanca Tundidor, Miguel Angel Ariza; els pianistes Gioni Roselló, Amparo Pous, com a pianista acompanyant, i la clarinetista Laura Mañez, així com la col·laboració especial de la Coral Polifònica de La Lírica de Silla sota la direcció de Juan Salvador Llácer, gran músic i director.

Comparteix

Icona de pantalla completa