Diari La Veu del País Valencià
‘La Aparecida’ acollirà el dia 1 la primera carrera popular del País Valencià
RedactaVeu / Oriola

La pedania de La Aparecida, a Oriola, acollirà la primera carrera popular de 2014 al País Valencià, anomenada ‘Carrera del Clarejar de l’Any Nou’, que començarà a les 8:20, l’hora en què està previst que clarege el dia, “amb la finalitat que la gent comence l’any fent esport”, segons el regidor d’Esports, Luis Galiano, qui ha presentat aquesta prova atlètica amb el president del Club Esportiu La Aparecida, José María López.

La intenció és que “el públic orfe faça esport eixe matí”, ha dit López, que ha plantejat el repte com una “carrera pilot”, si bé hi haurà una “fi de festa” i xocolata amb xurros per a tots els participants com una forma d’acabar la Nit de cap d’any.

Es tracta de cobrir una distància de cinc quilòmetres amb dues voltes a un circuit urbà, encara que els qui assistisquen a presenciar la prova podran veure passar diverses vegades els participants pel mateix punt del recorregut.

Hi haurà cinc trofeus per a cadascuna de les categories, masculina i femenina, però també se’n lliurarà un altre al club que més participants aporte, al corredor que porte una disfressa més original i al corredor més elegant, com “una idea diferent per a un dia que no hi ha cap competició”.

Comparteix

Icona de pantalla completa