Diari La Veu del País Valencià
Gràcies pel 2013. Objectius de LA VEU per a 2014
Abans d’exposar els objectius generals del diari digital i del projecte comunicatiu per a 2014, he de donar personalment i com editor principal, i en nom de la resta de socis d’Edicions La Veu del País Valencià, SL, les gràcies a totes aquelles persones, entitats, empreses i institucions públiques que han fet possible La Veu en 2013.

Entre vosaltres i nosaltres hem fet possible la presència diària de La Veuen 2013. En primer lloc, un especial reconeixement a l’equip de professionals del diari, periodistes, correctors, tècnics i comercial, pel seu treball quasi voluntari i altruista i per l’esforç impressionant que han fet. En segon lloc, donar les gràcies als agermanats, lectors i seguidors de les xarxes socials, entitats socials, empreses i institucions públiques, en concret els ajuntaments que ens han ajudat i l’AVL. I en tercer lloc, un agraïment a tots aquells que han col·laborat i ens han escoltat per dur endavant i millorar aquest diari digital. Moltes gràcies, de tot cor, a cadascun de vosaltres !!

El diari digital forma part del projecte comunicatiu que pas a pas, i amb la necessària consolidació econòmica de La Veu, anirà més enllà del mateix diari, com és a llarg termini la constitució d’un grup empresarial valencià de la comunicació i la diversificació dels serveis d’informació, opinió i participació, en altres formats digitals, com hauria de ser una ràdio i una televisió.

Per a 2014, ens plantegem els objectius generals següents:

Consolidar econòmicament La Veu, a través dels agermanats, ajuntaments agermanats, entitats agermanades, publicitat, aportacions d’empreses, la botiga i aconseguir el mínim d’ingressos de 120.000 € a l’any per a fer sostenible i viable el diari.

Incrementar i millorar, dins de les nostres possibilitats, els continguts propis tant d’informació, com d’opinió: anàlisis, reportatges, cròniques, entrevistes…i continuar facilitant la participació i la interacció amb els lectors. A mesura que incrementem els ingressos i consolidem econòmicament el diari, incrementarem i diversificarem els continguts propis, incorporarem més professionals al mitjà, i ens plantejarem la possibilitat de tindre corresponsals territorials en les comarques del nord, les comarques centrals i les comarques del sud del País Valencià.

Diversificar els tipus d’agermanaments i oferir serveis especials als agermanats: informació interna del diari i del projecte; avançar alguns continguts abans de la seua edició diària que fem a les 00’00h, descomptes en els productes de la futura botiga, enquestes internes per valorar el diari, etc.

.- Elaborar i publicar el Llibre d’estil lingüístic de La Veu, projecte avalat per Escola Valenciana, en el qual participaran altres entitats amb competències lingüístiques, que ha de servir per al nostre treball periodístic, i com a aportació a la societat i a la resta de mitjans de comunicació del País Valencià que s’editen en llengua pròpia.

Continuem en 2014 amb la il·lusió del primer dia, i amb la bona experiència d’editar durant un any sencer La Veu del País Valencià.

Gràcies i endavant !!

Moisès Vizcaino

Coordinador i editor de laveupv.com

Comparteix

Icona de pantalla completa