Diari La Veu del País Valencià
Comencen els preparatius per a la Mitja Marató de la Carxofa
La Regidoria d’Esports ha començat a ultimar els detalls de la mitja marató que tindrà lloc el proper 5 de febrer i ha mantingut una primera reunió amb l’Ajuntament de Peníscola per a perfilar la coordinació del recorregut i la col·laboració tècnica. La cursa s’emmarcarà en els actes de la Festa de la Carxofa.

Els regidors d’Esports dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola, Carlos Flos i Raquel París, acompanyats dels tècnics municipals, s’han reunit per començar a treballar els detalls de la XXVIII Mitja Marató de la Carxofa que tindrà lloc el proper 5 de febrer. La cursa, que l’Ajuntament de Benicarló ha recuperat després de 5 anys, tindrà la sortida i arribada a Benicarló, amb un recorregut que passarà per Peníscola i el seu castell. És per aquest motiu que els dos ajuntaments han establit els primers contactes, amb l’objectiu de coordinar el recorregut, les mesures de seguretat i els detalls tècnics que seran necessaris per a l’organització de la cursa.

La Mitja Marató, que compta amb la col·laboració del Club Triatló Basiliscus i del Club d’Atletisme Baix Maestrat, s’emmarcarà en el programa d’actes de la Festa de la Carxofa 2017, amb la voluntat de fer un pas més en la promoció de la ciutat, combinant l’oferta turística amb la gastronòmica i l’esportiva.

Les inscripcions per a participar en la cursa ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web www.hj-crono.es. De moment, ja s’han inscrit més de 50 persones.

Comparteix

Icona de pantalla completa