Diari La Veu del País Valencià
Benicarló s’adhereix a la Xarxa Jove de l’IVAJ
L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Joventut, s’ha adherit a la Xarxa Jove de l’Institut Valencià de la Joventut (Ivaj), un programa de suport a les polítiques de joventut que s’organitzen des dels municipis. Aquesta iniciativa permetrà el treball en xarxa entre Benicarló, Vinaròs i Peníscola.

Benicarló s’ha adherit a la Xarxa Jove que promou l’Institut Valencià de la Joventut amb l’objectiu de facilitar el desplegament de polítiques de joventut, programes i campanyes adreçades a joves que es posen en marxa des dels municipis. A través d’aquesta Xarxa Jove, es donarà suport tècnic als centres CIAJ (Centre d’Informació i Assessorament Juvenil) sobre activitats, recursos, serveis i convocatòries de la Generalitat. A més, s’oferirà informació i suport als joves per tal de fomentar una participació més activa en tots els àmbits i assessorar-los en la creació d’associacions juvenils, la realització d’activitats de voluntariat o en qualsevol altra formació de participació.

Un altre dels objectius de la Xarxa Jove, que ha entrat en funcionament aquest mes d’octubre, és facilitar el contacte i la coordinació entre els tècnics de Joventut d’una mateixa àrea geogràfica per a la creació de xarxes de treball conjuntes. En aquest sentit, la regidora de Joventut, Susana Pérez, ha destacat que l’adhesió a aquesta Xarxa Jove «suposarà una nova oportunitat per a fer xarxa amb els municipis veïns a nivell de joventut, concretament amb Vinaròs i Peníscola», amb qui Benicarló ja ha començat treballar en aquest sentit.

Comparteix

Icona de pantalla completa