Diari La Veu del País Valencià
Benicarló assisteix a una jornada per al desenvolupament de l’Edusi
L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha viatjat a Madrid per assistir a la reunió del VI Ple de la RIU (Red de Iniciativas Urbanas) i a una jornada informativa relativa als passos que han de seguir les entitats locals que han estat seleccionades en la primera convocatòria dels fons Feder.

Dijous i divendres, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada de tècnics de l’Àrea d’Urbanisme, estarà a Madrid per assistir al VI Ple de la RIU (Red de Iniciativas Urbanas), un espai de trobada on s’exposen les oportunitats per a les ciutats per al període 2014-2020.

En el marc d’aquesta jornada, divendres dia 4 de novembre, tindrà lloc una trobada dirigida exclusivament per a les entitats que han estat seleccionades per a desenvolupar l’Edusi (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat). En aquesta jornada es donaran als ajuntaments seleccionats pautes generals sobre com procedir una vegada es publique el llistat definitiu de les estratègies. També s’exposarà l’esborrany de la norma de legibilitat i l’aplicació informàtica per a la gestió de les estratègies DUSI.

Comparteix

Icona de pantalla completa