Diari La Veu del País Valencià
Comencen les obres de la plaça Blasco Ibáñez de Benicarló
Aquesta setmana han començat els treballs de pavimentació de la plaça de Blasco Ibáñez, ubicada al costat del Mercat Central. Les obres, que tenen un termini d’execució d’un mes, suposaran també un avanç en matèria d’accessibilitat i donen resposta a les reivindicacions de millora per part dels veïns de la plaça.

Les màquines han començat a treballar aquesta setmana en les obres de millora de la plaça de Blasco Ibáñez. Els treballs se centraran en el canvi de pavimentació de la plaça, que passarà a ser de llambordes en la calçada i de paviment de pedra en les zones de baix dels porxos.

A més, per tal de millorar l’accessibilitat, es deixaran la vorera i la calçada a la mateixa cota, de manera que millorarà també el passatge d’accés a la plaça del Mercat. Les jardineres també s’eliminaran.

Aquestes obres, que tenen un pressupost de 37.263,00 euros (sense IVA) i un període d’execució d’un mes, s’afegeixen a les que ja es van executar l’abril de 2015 i que van servir per a renovar el clavegueram i les xarxes d’abastiment de la plaça.
L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable també de l’Àrea d’Urbanisme, s’ha mostrat molt satisfeta per l’inici d’unes obres que «responen a una reivindicació quasi històrica per part dels veïns» i ha destacat que «per tractar-se d’una zona tan cèntrica, els treballs eren molt necessaris». Miralles ha recordat que l’Ajuntament està ultimant els treballs de rehabilitació de l’edifici municipal del carrer de Cabanes, que acull l’Escola de Música de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, i que continuen executant-se diversos treballs de millora de l’accessibilitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa