Diari La Veu del País Valencià
Benicarló presenta els resultats del Pla Estratègic de Turisme
Benicarló presentarà el proper 16 de desembre la versió provisional del seu Pla Estratègic de Turisme, el document que ha de marcar l’estratègia turística de Benicarló per als propers anys. L’Ajuntament convoca a assistir-hi a tot el sector turístic i a qualsevol persona interessada en el futur del turisme a la ciutat.

Després de sis mesos de treball intens amb els principals agents del turisme de Benicarló, el proper 16 de desembre es presentaran els resultats provisionals del Pla Estratègic de Turisme. L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores al saló d’actes de Caixa Benicarló i servirà per a comunicar a tota la ciutadania les propostes redactades del pla i per a sotmetre a validació pública la proposta de posicionament turístic i les accions que s’hi contemplen.

Finalment, també es recolliran les aportacions finals de tots els agents que vulguen participar i s’inclouran en la versió final del Pla, que es presentarà públicament el mes de gener de 2017.

Cal recordar que l’elaboració d’aquest pla, que consta de 5 estratègies, 23 objectius operatius i 87 accions, va arrancar el passat mes de juny amb la voluntat d’assentar les bases per al futur desenvolupament turístic de la ciutat, tenint en compte tres pilars bàsics: la participació ciutadana, la innovació i la sostenibilitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa