Diari La Veu del País Valencià
Ràdio Benicarló, al cor de la Fira de Sant Antoni
Ràdio Benicarló ha transmés al llarg del cap de setmana la palpitació de la fira i la festa de Sant Antoni des de dins. Personalitats de la política, el camp, el cooperativisme, la indústria, la cultura i la societat benicarlanda han donat a conèixer les seues inquietuds en un intens programa que ha recollit les essències del benicarlandisme d’avui i de demà.

El programa Mistela i Política, de Ràdio Benicarló, ha emés una edició especial amb motiu de la Fira i Festa de Sant Antoni que ha traslladat als oients les sensacions i el sentir d’aquest emblemàtic esdeveniment marcat en roig al calendari dels benicarlandos. Jenifer Díaz, Ana Ayza, Pedro Torrent i Jaume Ramia s’han encarregat de presentar i dirigir el programa que ha comptat amb la producció de Sunny López i la realització i control tècnic de Joan Peiró.

L’edició especial de Mistela i Política ha transmés als oients el batec de totes les vessants de la festa. Però no només això. Els micròfons de l’Emissora Municipal, que ha comptat amb una carpa facilitada per l’organització de la Fira, han recollit les opinions de majorals, polítics, empresaris, emprenedors, festers, loeros, llauradors i públic que ha acudit a l’esdeveniment.

El preludi de la Festa de Sant Antoni ha comptat enguany amb l’altaveu de la Ràdio Municipal, que s’ha convertit en un àmbit de debat que ha transcendit el fet festiu per a convertir-se en l’espill radiofònic d’un Benicarló viu, intens i palpitant.

Al llarg de la tarde del dissabte i el matí del diumenge, l’estudi mòbil de Ràdio Benicarló ha esdevingut una plaça pública on s’han bolcat idees, plantejaments de futur i alternatives possibles per a fer de Benicarló una ciutat dinàmica i viva. Els més de quaranta convidats que han passat per la carpa han expressat diferents maneres de pensar el poble i les seues potencialitats a partir de l’àmbit d’una festa que aglutina i exemplifica les característiques més marcades del caràcter i el sentir benicarlando.

Ràdio Benicarló ha mobilitzat un equip format per sis persones i mitjans tècnics que han permés la realització d’un programa de quatre hores que ha aconseguit traslladar als oients no només l’ambient en directe de la festa, sinó més enllà d’això, el sentir dels sectors més representatius de la societat benicarlanda. Han sigut 240 minuts de Ràdio apassionada, de veus, d’opinions i de sons d’ambient que han fet palpitar els altaveus de les ràdios al ritme d’un Benicarló que, des de La Fira i Festa de Sant Antoni, ha mostrat una intensa, viva, i bullent vitalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa